To sterke seire tirsdag kveld

Ørn spilte to kamper i Lystlunden seint tirsdag kveld, én var nok mer alvorlig enn den andre. I den mest alvorlige scora junioren Andrew Wærnes (bildet) to mål.

Bilder: Knut G. Bjerva

Ørns lag i 4. divisjon fikk en tøff start på sesongen. I den første kampen blei det 0-4 mot opprykksfavoritt Halsen, som rykka ned fra 3. divisjon i fjor.
Onsdag i forrige uke blei det 3-0 over Nøtterøy der Steffen Wivestad satte inn to mål og Vetle Skullestad det siste.

Steffen Wivestad har scora i de to siste kampene for Ørns lag i 4. divisjon.

I går blei det hele 5-1 over Runar som kom fra 2-0 over Åsgårdstrand i forrige kamp.
Yonas Larsen ga Ørn ledelsen allerede etter vel fem minutter, før Runar utligna halvveis i omgangen. Tobias Thorsen ga Ørn ledelsen like før pause, og etter hvilen sørget to mål av junioren Andrew Wærnes for å punktere kampen. Steffen Wivestad fastsatte sluttresultatet til 5-1 like før slutt.

Ørn ligger nå på 4. plass i 4. divisjon og neste kamp er borte mot Teie 30. april.

Du kan se flere av Ørnfotograf Bjervas bilder HER.

Veteranlaget
Omtrent samtidig med rekruttlagets kamp mot Runar, spilte Ørns nystarta sjuerlag mot Kodal på den gamle kunstgressbanen. Laget består av gamle helter som spiller for å ha det moro, og hvis det å score mål er å ha det moro, var det mye moro for de gamle heltene. Det endte til slutt hele 11-1, etter 7-0 til pause.

Ørn leder avdelingen, med samme poengsum som Nykirke. Der spiller det to gamle Ørnhelter – Ardian Gashi og Jarle Belaska.

Vi regner med at flere av disse legendene stiller til legendekamp mot Falk i Lystlunden 4. mai, og ikke minst på Artilleriverkstedet på kvelden