Tok sesongens andre seier

Ørn Hortens A-lag kvinner har ikke sluppet inn mål på de to første kampene etter at de vant 3-0 over Flint2 på Løveid seint onsdag kveld.

I den første kampen vant Ørn 2-0 over Re FK2, var Flint en litt tøffere nøtt – i alle fall i første omgang. Det stod nemlig 0-0 til pause, men bare fem minutter etter hvilen sørga Alina Gashi for 1-0. Ti minutter seinere la toppscoreren på til 2-0, og da Stine-Emilie Hytten Andersen la på 3-0 bare tre minutter seinere, var kampen avgjort.

Ørn ligger nå på andreplass på tabellen, tre poeng bak Nøtterøy/Teie som har en kamp mer spilt. De blir trolig også det tøffeste hinderet på veien mot opprykk, etter tre seire og 15-1 i målforskjell hittil.

Laget fra Færder er også Ørns neste motstander når de kommer til Lystlunden tirsdag 14. mai kl. 19.30.