To kjempeskudd ga borteseier

Etter å ha gått på ei blemme mot Madla for ei uke siden, var det et helt annet Ørnlag som møtte Staal Jørpeland lørdag ettermiddag. Alex Krawiec ga Ørn ledelsen før pause, mens Ardian Gashi (bildet) scoret sitt første Ørnmål på 15 år snaue 20 minutter før slutt. Ørn leder nå med fem poeng foran de 12 siste kampene av sesongen.
Les mer

Siste kamp før ferien

Ørn reiste til Jørpeland fredag ettermiddag for å møte Staal ett døgn seinere. Ørn ønsker å forbedre prestasjon og resultat fra forrige lørdags 1-2 mot Madla der Alex Krawiec (bildet) scoret Ørns mål. Det er kampstart på Jørpeland stadion kl.16.00.
Les mer

– Vi taper fullt fortjent

(Madla – Ørn Horten 2-1) Ørn-trener Kjell Andre Thu var svært skuffet etter at Ørn Hortens A-lag herrer gikk på årets første serietap borte mot Madla.
Les mer

Møter Madla i dag

Ørn jakter sin 13. kamp uten tap når de møter Madla på bortebane i dag. Det er kampstart i Stavanger kl. 16.00 og vi oppdaterer med de viktigste hendelsene på Ørns Facebookside.
Les mer

Klasseforskjell i toppkamp

Selv om Halsen var et av de bedre lagene som har gjestet Lystlunden i år, var det etter hvert klasseforskjell på lagene. Ørn vant til slutt 3-0 etter scoringer av Thomas Knutsen, Alex Krawiec (bildet) og Artan Brovina. Ørn leder nå med seks poeng når to serierunder gjenstår før ferien.
Les mer

Derby i vårens siste hjemmekamp

Har du fått nok av VAR og fotball på TV, kan du se fotball live i Lystlunden på lørdag. Da tar Ørn i mot Halsen til toppkamp i 3. divisjon, og med Ørnseier vil laget lede med seks poeng. Og Ørn har fått inn et nytt talent. Det er kampstart i Lystlunden kl. 16.00.
Les mer

Ikke skjedd på 40 år

To minutter før pause rundet Thomas Utter Jensen (bildet) to Sola-spillere og satte ballen i mål. Det blei kampens eneste og dermed befestet Ørn plassen på toppen av tabellen. Ikke siden 1979 har Ørn sesongåpnet med 11 kamper uten tap.
Les mer

Feirer St. Hans på Sola

Ørn har reist i vesterled og spiller mot Sola lørdag kl. 14.00. Ørn topper tabellen med hjemmelaget tre poeng bak, og Ørntreneren forventer en tøff kamp,
Les mer

Attraktiv Ørnspiller

Det har gått rykter om at Ørns keeper Miguel Vieira er solgt til Sarpborg08. Det stemmer ikke, men portugiseren har fått lov til å trene med eliteserieklubben. - Miguel har fått tillatelse til å trene med Sarpsborg, men vi er ikke interessert i å selge en nøkkelspiller i opprykkskampen, sier daglig leder Ørjan Dimmestøl
Les mer

Straffemål i siste minutt ga seier

En ekstra deilig seier etter at Ørn ved flere anledninger denne sesongen har hatt kontroll og ledelse men mistet poeng mot slutten av kampene. I lørdagens kamp mot Urædd tok vi vare på sjansen og vant 3-2 etter straffespark i 90. minutt...
Les mer

Fortsetter på tabelltoppen ?

Ørn møter lørdag ettermiddag Urædd i Lystlunden og satser på å fortsette den gode trenden som ubeseiret og tabelltopp også etter lørdagens oppgjør som starter kl. 16.00. SISTE: Ørn vant 3-2 !
Les mer

Brant mye i viktig seier

Jens Erik Johansen (bildet) ga Ørn en tidlig ledelse mot Egersund, men etter en times spill utlignet hjemmelaget. Vel ti minutter før slutt headet Thomas Knutsen inn seiersmålet i en kamp der Ørn drev et sjansesløseri som gjorde trenerapparatet frustrerte.
Les mer

Årets første langtur

Litt før klokka ni i dag satte Ørn seg inn i bussen foren snaut seks timers tur til Egersund. Der venter Egersunds2 som ligger på bunnen av tabellen til kamp kl. 17.00. – Vi får ingen ting gratis så vi må jobbe ræva av oss hver eneste kamp, sier Ørntrener Kjell Andre Thu.
Les mer

Tabelltopp tross uavgjort

Ørn fikk ei meget tvilsom straffe i mot, nesten syv minutter på overtid. Det sørget for at det endte 2-2 lørdag ettermiddag. Thomas Utter Jensen (bildet) scoret begge Ørns mål, og til tross for en svak kamp overtok Ørn tabelltoppen.
Les mer

Vi gleder oss

Ørn har ikke tapt i år, og satser på å fortsette den gode trenden mot SF2. Etter sterke 3-0 over Donn gleder Ørntrener Kjell Andre Thu seg til å møte et lag som ønsker å spille fotball. Det er kampstart på Gamle Stadion i Sandefjord kl. 16.00
Les mer

Seier varma ekstra i sola

Ørn vant meget fortjent 3-0 over Donn i Lystlunden lørdag ettermiddag. Ikke et vindpust gjorde det ekstremt varmt og Ørn viste til tider spill som varma ytterligere. Thomas Utter Jensen (bildet) ga Ørn ledelsen før pause, mens innbytter Alex Krawiec både sørget for 2-0 og la pasningen til 3-0 som Jens Erik Jonansen kunne sette inn. Nå er Ørn bare ett poeng bak tabelltopp Halsen, og det begynner å se riktig bra ut.
Les mer

Kan innta tabelltoppen

Etter et ufortjent poengtap mot FKT, der Trym Bergan Solli feiliaktig ble utvist, tar Ørn i mot Donn til et toppoppgjør i Lystlunden lørdag ettermiddag, Med seier har Ørn gode muligheter for å innta toppen av tabellen. Det er kampstart mot Donn lørdag kl.16.00.
Les mer

Billig straffe - to tapte poeng

Ørn var det beste laget og produserte flest sjanser, men det endte likevel 1-1 mot FKT søndag kveld. Fredrik Tørnby (bøyd på bildet) «rygget» ballen i mål etter en halvtime, men fikk ei billig straffe imot minutter før slutt. Den endte i scoring og dermed uavgjort i en kamp der Ørn spilte det siste kvarteret med en mann mindre.
Les mer

Året første byderby

2. pinsedag kl. 19.00 møtes Ørn Horten og FKT på Tønsberg gressbane. Sist gang lagene møttes endte det 2-2, der Fredrik Tørnby (bildet) scoret det ene Ørnmålet. - Denne kampen betyr mye mer enn alle andre, det er rivalisering mellom byene, og viktig i tetkampen, sier Ørntrener Kjell Andre Thu.
Les mer

Mer jubel i Lystlunden?

Ørn står med tre seire og 16-0 på de tre siste kampene, og har scoret mest og sluppet inn færrest mål i avdelingen. Lørdag kommer Pors på besøk og vil du se mange mål bør du ta turen til Lystlunden kl. 16.00.
Les mer